Encants Nous Eix Comercial

Encants Nous Eix Comercial

Escola Vedruna Immaculada Barcelona

Escola Vedruna Immaculada Barcelona

C. Dos de Maig, 247-251
08013 Barcelona
Tel. 932463200vedrunaimmaculadabcn@vedruna.catVisitar website

Escola Vedruna Immaculada Barcelona

Som comunitats educadores de llarga trajectòria, amb l’experiència que ens dóna un camí iniciat l’any 1826, quan a Catalunya tot just s’obrien les portes de les primeres aules d’ensenyament femení. Som un col·lectiu educatiu en l’òrbita de l’escola cristiana de Catalunya, i part integrant de l’escola catalana d’aquest país, compromesa amb la seva cultura i la seva llengua.

El nostre Projecte Educatiu es recolza en uns equips de treball compromesos a vetllar per mantenir una tasca coherent amb un doble objectiu: servir al ple desenvolupament de les persones i servir a la millora de la societat. El servei de l’Escola Vedruna a una tasca educativa de qualitat ens ha dut a accentuar els aspectes següents:

- Acompanyament: L’atenció i l’acompanyament educatiu de les persones, en funció de les seves necessitats, i l’estímul al ple desenvolupament de les possibilitats de cadascú.

- Valors: El compromís amb una educació en valors que és a la base d’una convivència veritablement humana, alhora que coherent amb un model educatiu d’inspiració cristiana.

- Participació: La participació de tota la comunitat educativa en la vida escolar.

- Diàleg: El diàleg escola-famílies en un marc de coresponsabilitat educativa i de recolzament mutu.

Categoría:
Colegio

Cargando...
x
X